Ficatei de pui cu ceapa, la cuptor


INGREDIENTE:

  • 500g ficatei de pui
  • o ceapa mare
  • 5-6 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 pahar de vin alb
  • sare, piper, cimbru



MOD DE PREPARARE:
  1. Se spala ficateii si se curata.
  2. Se scurg bine de apa si se amesteca cu condimentele si usturoiul(daca nu va preseaza timpul, ii puteti lasa putin la frigider acoperiti).
  3. Intr-un vas termorezistent uns cu ulei se aseaza ceapa taiata rondele si deasupra se pun ficateii si usturoiul.
  4. Adaugam o lingura de ulei peste ficatei si paharul cu vin.
  5. Ii lasam la cuptor 30-40 de minute la foc mediu sau pana se rumenesc bine si nu mai sunt rosii inauntru.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Prajitura cu frisca si fructe