Ardei iute murat

Ingrediente:

  • Ardei iute
  • otet
  • sare
  • zahar






Mod de preparare:

  1. Spalam foarte bine ardeii, dupa care ii vom taia felii de preferat cat mai subtiri.
  2. Dupa, asezam ardeiul cu o lingura in borcane curate si sterilizate.
  3. Apasam cu lingura peste ardei in borcan sa se aseze cat mai bine.
  4. Punem intr-o cratita cam 200 de ml de otet, o lingurita de zahar si jumatate de lingurita de sare pentru fiecare borcan umplut cu ardei si il punem la fiert.
  5. Cand clocoteste otetul il luam de pe foc si-l rasturnam in borcane.
  6. Atentie!!!! Pentru a fi siguri ca nu se crapa borcanele, le vom aseza pe lama unui cutit de inox cat turnam otetul fierbinte peste ardei.
  7. Le invelim in paturi si le lasam asa pana a doua zi cand le putem depozita in camara.
  8. Sunt atat cat trebuie de iuti/picanti, sau cum vreti sa spuneti:)).




Comentarii

Postări populare