marți, 20 noiembrie 2012

Ardei iute murat

Ingrediente:

  • Ardei iute
  • otet
  • sare
  • zahar






Mod de preparare:

  1. Spalam foarte bine ardeii, dupa care ii vom taia felii de preferat cat mai subtiri.
  2. Dupa, asezam ardeiul cu o lingura in borcane curate si sterilizate.
  3. Apasam cu lingura peste ardei in borcan sa se aseze cat mai bine.
  4. Punem intr-o cratita cam 200 de ml de otet, o lingurita de zahar si jumatate de lingurita de sare pentru fiecare borcan umplut cu ardei si il punem la fiert.
  5. Cand clocoteste otetul il luam de pe foc si-l rasturnam in borcane.
  6. Atentie!!!! Pentru a fi siguri ca nu se crapa borcanele, le vom aseza pe lama unui cutit de inox cat turnam otetul fierbinte peste ardei.
  7. Le invelim in paturi si le lasam asa pana a doua zi cand le putem depozita in camara.
  8. Sunt atat cat trebuie de iuti/picanti, sau cum vreti sa spuneti:)).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************