vineri, 16 noiembrie 2012

Briose cu oua de prepelita

Ingrediente:

  • 400g foetaj congelat
  • 150g branza
  • 1 ou
  • 1ardei gras copt
  • 1 rosie
  • sare, piper
  • patrunjel
  • 12 oua de prepelita
  • 1 galbenus


Mod de preparare:

  1. Incingem cuptorul, altfel foetajul  nu se va coace bine.
  2. Pregatim formele de briose, in cazul meu de tarte, tapetandu-le cu hartie de copt.
  3. Taiem foetajul, pe care l-am lasat sa se decongeleze in frigider, in patrate potrivite pentru  formele folosite.
  4. Asezam foetajul in forme si-l intepam din loc in loc, pe fundul formei.
  5. Intr-un vas, punem ardeiul copt si rosia taiate cubulete, peste ele adaugam branza si amestecam.
  6. Potrivim de sare si piper si adaugam oul si amestecam bine.
  7. Punem compozitia de branza cat sa fie umplute formele pe jumatate(altfel patiti ca mine, nu mai stau ouale pe briosa) si ungeti marginile aluatului cu galbenus.
  8. Dati la cuptor, la 180 de grade pana se rumenesc.
  9. Se scot din cuptor si se orneaza cu ouale de prepelita fierte bine si cu patrunjel verde.
  10. Sunt foarte gustoase si calde dar si reci. Eu le prefer reci.


                            

Un comentariu:

  1. Ce simpatic arata, ca niste cuiburi. Sigur sunt si foarte gustoase.

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************