joi, 15 noiembrie 2012

Cus cus cu legume- reteta de post


 Ingrediente:
  • 250g cus cus
  • 200g ciuperci din conserva
  • 250g legume congelate
  • 1 ceapa
  • sare, piper, ulei
  • putin patrunjel.
Mod de preparare:

  1. Punem intr-un vas 2.5l apa, adaugam sare si o punem la fiert.
  2. Intre timp punem intr-o tigaie 2 linguri de ulei de masline si o punem pe foc.
  3. Taiem marunt ceapa si o calim in jur de 3 minute pana ncepe sa devina transparenta.
  4. Adaugam ciupercile taiate marunt si le calim si pe ele 3 minute.
  5. A venit randul legumelor congelate si pe ele le calim 3-4 minute.
  6. Intre timp noi am fiert cuscus-ul conform instructiunilor de pachyet, il strecuram si il adaugam in tigaie.
  7. Amestecam sa nu se prinda de fundul tigaii si lasam sa se prajeasca putin si sa imprumute aroma de la legume. 
  8. Stimgem focul si potrivim de sare si piper.
  9. Presaram patrunjel verde.
  10. Se poate servi atat calda cat si rece.







Un comentariu:

  1. Pe asta neaparat trebuie sa incerc sa o fac si eu, o reteta vegetariana pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************