luni, 26 noiembrie 2012

Placinta cu spanac si branza



Ingrediente:

  • 450g aluat de patiserie congelat(foetaj)
  • 450g spanac congelat,proaspat sau la cutie
  • 3 oua
  • 500g branza- eu am folosit telemea de vaca  si de bivolita
  • 200g smantana
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • sare daca mai e nevoie
  • piper
  • 2 lingurri ulei de masline sau unt.




 Mod de preparare:
  1. Intr-o tigaie punem uleiul si adaugam ceapa verde tocatam si o lasam 2 minute.
  2. Adaugam spanacul congelat peste ceapa si lasam sa se decongeleze si sa scada lichidul.
  3. Lasam la racit si punem branza sfaramata peste spanac.
  4. Batem ouale ca pentru omleta si le punem peste amestecul cu branza.
  5. Adaugam si smatana si piperul si amestecam bine.
  6. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam foetajul.
  7. Rasturnam compozia peste foetaj si dam la cuptorul incins pana se rumeneste putin.

 Este excelenta si rece dar mai buna este calduta!



Un comentariu:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************