Rosii uscate in ulei


Ingrediente:

  • rosii
  • sare
  • ulei de masline

Mod de preparare:

  1. Alegem rosii coapte dar tari si sanatoase.
  2. Le spalam si le taiem jumatati.
  3. Le asezam intr-o tava pe hartie de copt si le presaram cu sare.
  4. le bagam in cuptorul incins.
  5. Le lasam in cuptor pana se deshidrateaza(minim 1 ora).
  6. Scoatem tava, o lasam sa se raceasca.
  7. Pregatim borcane spalate si sterilizate in cuptor.
  8. Asezam rosiile in borcane si completam spatiul cu ulei de masline.
  9. Inchidem bine borcanele si le depozitam in camara.
Eu le folosesc ca atare, puse pe paine cu un strop de usturoi, dar merg folosite si la salate de paste.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Prajitura cu frisca si fructe