miercuri, 19 decembrie 2012

Cartofi cu rozmarin


Ingrediente:
  • 1kg cartofi
  • 1 lingurita rozmarin
  • 3linguri ulei de masline
  • sare, piper


Mod de preparare:
  1. Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii groase.
  2. Ii punem intr-o oala cu apa si ii fierbem cam 3/4, adica sa ramana un pic nefierti.
  3. Ii scurgem de apa, ii condimentam cu rozmarin, sare si putin piper.
  4. Pregatim un vas incapator pe care il tapetam cu hartie de copt(de preferat ca, dupa ce o taiem de pe rola sa o mototolim bine, dupa care o indreptam si in felul asta adera mai bine la vasul nostru) si rasturnam cartofii.
  5. Dam la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc usor cartofii.
  6. Sunt ideali ca si garnitura pentru carne dar se pot consmna si ca atare.

4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am facut si eu azi, au fost grozavi langa o salata de varza. Mersi de idee, nu m-as fi gandit sa ii fierb inainte sa ii pun la cuptor, foarte gustosi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare placere. Se fac mai repede daca sunt fierti si sunt parca si mai gustosi.

      Ștergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************