Cartofi cu rozmarin
Ingrediente:
- 1kg cartofi
- 1 lingurita rozmarin
- 3linguri ulei de masline
- sare, piper
Mod de preparare:
- Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii groase.
- Ii punem intr-o oala cu apa si ii fierbem cam 3/4, adica sa ramana un pic nefierti.
- Ii scurgem de apa, ii condimentam cu rozmarin, sare si putin piper.
- Pregatim un vas incapator pe care il tapetam cu hartie de copt(de preferat ca, dupa ce o taiem de pe rola sa o mototolim bine, dupa care o indreptam si in felul asta adera mai bine la vasul nostru) si rasturnam cartofii.
- Dam la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc usor cartofii.
- Sunt ideali ca si garnitura pentru carne dar se pot consmna si ca atare.
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergereL-am eliminat din greseala:((, mii de scuze.
ȘtergereAm facut si eu azi, au fost grozavi langa o salata de varza. Mersi de idee, nu m-as fi gandit sa ii fierb inainte sa ii pun la cuptor, foarte gustosi!
RăspundețiȘtergereCu mare placere. Se fac mai repede daca sunt fierti si sunt parca si mai gustosi.
Ștergere