marți, 18 decembrie 2012

Papanasi cu dulceata


Ingrediente:
  • 400g branza de vaci grasa
  •  2 oua
  •  un varf de cutit de sare
  • un varf de cutit de bicarbonat stins cu lamaie
  • faina  unde va in jur de 15 linguri
  • un pliculet de zahar vanilat.

Mod de preparare:
  1. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se amesteca energic cu o lingura de lemn pana compozitia nu se mai "lipeste de maini".
  2. Formam bile mari si mici iar pe cele mari le impungerm cu degetul  si rotim pana obtinem o gaura potrivita.
  3. Punem ulei la incins, folosim ulei cat sa fie acoperiti papanasii.
  4. Ii punem in uleiul incins si ii scoatem cand se ridica la suprafata.
  5. Ii scoatem pe o farfurie pe care punem mai multe servetele absorbante pentru a scapa de surplusul de ulei.
  6. Ii servim imbracati in smantana si dulceata.

    2 comentarii:

    Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


    ******************************************************************************************************************************************************************

    Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




    ***********************************************************************************