miercuri, 12 decembrie 2012

Prajitura cu cacao si crema de branza dulce




Ingrediente:
Aluat:
  • 4oua
  • 1/2 cana ulei
  • 1/2 cana lapte
  • 1/2cana smantana
  • 1 cana zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1.5 pliculete praf de copt
  • faina cat cuprinde
Crema:
  • 500g branza de vaci
  • 150g zahar
  • 3 linguri gris
  • coaja de la o lamaie.




Mod de preparare:

  1. Se amesteca toate ingredientele pentru aluat.
  2. Turnam jumatate de aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 10-15 minute.
  3. Apoi amestecam branza dulce cu zaharul, grisul si coaja de lamaie.
  4. Asezam compozitia de branza peste aluatul din tava  apoi turnam si restul de aluat.
  5. Se poate pune peste ultima foaie de aluat un strat de dulceata si dam la cuptor .
  6. Incercam cu scobitoarea, dupa 15 minute si daca mai e nevoie mai lasam la cuptor, pana iese scobitoarea curata.
  7. Lasam sa se raceasca in tava apoi o putem pudra cu zahar pudra,  taia si servi.





2 comentarii:

  1. Buna Mihaela,

    prajiturica arata extraordinar, vreau sa o testez neaparat, si deja....simt un iz de dulce in aera...:))).

    Rodica!

    RăspundeţiȘtergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************