marți, 29 ianuarie 2013

Cascaval pane



Ingrediente:
  • 5 felii de cascaval cat mai groase
  • 2-3 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
Mod de preparare:
  1. Intr-o tigaie punem uleiul la incins.
  2. Intr-un vas batem bine ouale.
  3. Dam feliile de cascaval prin ou, apoi prin pesmet.
  4. Le prajim pe ambele fete in ulei incins, cat sa se rumeneasca pesmetul.
  5. Le scoatem pe un servetel absorbant pentru a scapa de surplusul de ulei.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************