luni, 7 ianuarie 2013

Farfalle cu carne tocata


Ingrediente:
  • 400g paste (farfalle-in cazul meu)
  • 350g carne tocata amestec(porc+vita)
  • 600ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • busuioc
  • 2 catei de usuturoi tocati marunt
  • 1 lingurita de verdeata tocata fin(marar+patrunjel)
  • 2 linguri ulei de masline
  • parmezan sau branza Pecorino- dupa gust.
Mod de preparare:
  1. Punem pastele la fiert in apa cu sare.
  2. Intre timp curatam, spalam si tocam legumele, dupa care le punem la calit intr-o tigaie incapatoare.
  3. Le lasam 3-4 minute dupa care adaugam carnea tocata si le calim bine pe toate.
  4. Adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba bine.
  5. Potrivim de sare si condimente.
  6. Verificam sa fie fiarta carnea si sosul, punem  pastele care sunt gata intre timp si pe care le-am scurs de apa in care au fiert.
  7. Le amestecam usor, adaugam verdeata tocata fin si radem deasupra parmezan. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************