marți, 29 ianuarie 2013

Salata de sfecla rosie

Ingrediente:
  • 1kg sfecla rosie(de preferat nu foarte mare si rotunda- e mai gustoasa)
  • 1 lingurita de hrean ras fin
  • sare
  • otet/ suc de lamaie
  • ulei.
Mod de preparare:
  1. Spalam sfecla foarte bine si o punem intr-o tava in cuptorul incins.
  2. O scoatem cand intra furculita foarte bine in ea.
  3. O curatam si o taiem cum dorim.
  4. Adaugam hreanul amestecat cu otetul, uleiul si sarea.
  5. Amestecam bine si lasam macar cateva ore la rece.

Un comentariu:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************