marți, 26 februarie 2013

Bilute de branza




Ingrediente:
  • branza (de preferat de burduf)
  • o lingura de unt
  • mac
  • susan
  • masline tocate marunt
  • marar tocat fin
  • piper
  • ardei gras rosu
  • 1/2 ceapa rosie tocata fin(optional).





Mod de preparare:
  1. Amestecam bine, branza cu ceapa tocata fin, cu piper si lingura de unt..
  2. Formam bilute pe care le tavalim prin condimentele enumerate mai sus sau prin orice altceva doriti.
  3. Macul si susanul  trebuie pus in tigaie fara nici un fel de grasime si prajit usor.
  4. Se pun la rece si se scot din frigider doar inainte de  a fi servite.

Un comentariu:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************