joi, 7 februarie 2013

Foietaj cu cascaval


Ingrediente:
  • 1 pachet de 400g foietaj
  • 150g cascaval ras
  • 1 ou
  • piper.
Mod de preparare:
  1. Lasam sa se decongeleze aluatul, la temperatura camerei.
  2. Derulam aluatul si nivelam cascavalul mpe toata suprafata lui.
  3. Rulam cu mare grija si taiem rulouri de maximum 1cm grosime.
  4. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt sau cu faina si le ungem cu ou batut.
  5. Le bagam in cuptorul incins la 180 de grade, pana se rumenesc.
  6. Sunt grozave calde dar si reci.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************