marți, 5 februarie 2013

Foietaj cu telemea

Ingrediente:
  • 1 pachet de 400g foietaj
  • 200g telemea
  • 3 oua
  • piper
Mod de preparare:
  1. Lasam sa se decongeleze aluatul, la temperatura camerei.
  2. Faramitam branza intr-un castron, adaugam 2oua si piperul si amestecam bine.
  3. Derulam aluatul si nivelam branza pe toata suprafata lui.
  4. Rulam cu mare grija si taiem rulouri de maximum 1cm grosime.
  5. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt sau cu faina si le ungem cu ou batut.
  6. Le bagam in cuptorul incins la 180 de grade, pana se rumenesc.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************