luni, 11 februarie 2013

Negresa




Ingrediente:
  • 350g zahar
  • 3 linguri cacao
  • 250g margarina
  • 125ml lapte
  • 4 oua
  • 1/2 pachet praf de copt
  • un praf de sare
  • 200g faina
Mod de preparare:
  1. Punem intr-o cratita margarina, zaharul, cacaoa si laptele si le punem pe foc.
  2. Le lasam sa se dizolve si la primul clocot luam cratita de pe foc si lasam la racit.
  3. Dupa ce s-a racit oprim 14 linguri de compozitie intr-o cana.
  4. Cat se raceste compozitia, separam albusurile de galbenusuri.
  5. Galbenusurile le omogenizam si le adaugam in cratita cu margarina topita.
  6. Albusurile le batem spuna cu un praf de sare.
  7. Peste compozitia cu galbenusuri adaugam faina amestecata cu praf de copt iar la sfarsit albusrile batute spuma.
  8. Amestecam bine compozitia si o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  9. Dam la cuptor pentru 30 de minute.
  10. Verificam cu o scobitoare sa vedem daca s-a copt aluatul.
  11. Peste prajitura punem cele 14 linguri de compozitie.
  12. O lasam in tava pana se raceste.


Un comentariu:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************