joi, 28 februarie 2013

Vol-au-vent cu branza







Ingrediente:

  •  400 g  foietaj
  • 1 ou
  • 250 g branza
  • verdeata
  • ceapa 
  • piper
  • 1 lingura de smantana 
Preparare:
  1. Lasam aluatul de foietaj sa se decongeleze la temperatura camerei.
  2. Cand este aproape dezghetat decupam  cu un cerc sau un pahar cerculete  in numar par.
  3. Jumatate din cerculete vor fi decupate la randul loc cu un pahar de diametru mai mic.
  4. Ungem marginile cerculetelor  intregi cu oul batut cu un praf de sare si lipim de ele cerculetele decupate.
  5.  Le ungem iar cu ou.
  6. Le coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de aproximativ  20 minute, pana devin aurii.
  7. Le lasam sa se raceasca .
  8. Intre timp pregatim crema de branza si anume, faramitam branza, o amestecam cu verdeata, ceapa verde sau uscata, taiata fin, cu lingura de smantana si cu piper si umplem cosuletele, inainte de a le servi.
  9. Le decoram cu crenguta de verdeata sau dupa imaginatia fiecaruia.
  10. Se mai pot presara inainte de a se baga la cuptor cu susan sau mac.

2 comentarii:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************