miercuri, 13 martie 2013

Bruschete




Ingrediente:
  • rosii cat mai coapte
  • bagheta
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc
  • piper
  • sare.






Mod de preparare:
  1. Feliem bagheta si o asezam feliile pe o tigaie antiaderenta, nu inainte de a le unge cu ulei de masline..
  2. Le rumenim pe ambele parti (nu le ardeti- ca mine:D) si le frecam cu catelul de usturoi, asa fierbinti.
  3. Intre timp taim rosiile cubulete, le amestecam cu sare, piper  putin ulei de masline si eventual cu un catel de usturoi pisat si le asezam pe feliile de bagheta .
  4. Presaram busuioc si servim.
  5. Se pot adauga fileuri de ansoa scurse de sucul din conserva si stropite cu suc de lamaie.

Un comentariu:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************