miercuri, 6 martie 2013

Choix la creme

 
Ingrediente:
  
  • 100ml ulei
  •  2 oua
  • 1 cani apa
  • 1 cani faina
  • 2 oua
  • sare
  • 500ml lapte
  • 500ml frisca lichida
  • 1 plic budinca vanilie
  •  zahar pudra vanilat.
 
 
 
  
  
 

  1. Apa, uleiul si un strop de sare se pun la fiert.
  2. Cand clocotesc se adauga faina si se amesteca energic.
  3. Lasam sa ajunga la temperatura camerei si adaugam ouale, pe rand.
  4. Dupa fiecare ou, amestecam bine pana la omogenizare.
  5. Punem compozitia intr-un posh si spritam intr-o tava, tapetata cu hartie de copt.
  6. Dam la cuptor deja incins la foc iute pentru inceput iar apoi al foc mic pana se rumenesc.
  7. Le lasam sa se raceasca si le taiem pe lung.
  8. Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic si punem un strat generos in fiecare coaja.
  9. Peste budinca punem un strat de frisca batuta bine.
  10. Asezam capacele peste frisca si pudram cu zahar pudra.
 
 
 

2 comentarii:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************