vineri, 1 martie 2013

Foietaj cu nuca si mar



Ingrediente:
  • foietaj
  • 1 mar
  • 3 linguri zahar
  • scortisoara
  • nuca
  • coaja de lamaie.


Mod de preparare:
  1. Lasam foietajul sa se dezghete la temeratura camerei.
  2. Intre timp curatam coaja marului si il taiem cubulete.
  3. In distribuim pe toatA suprafata aluatului, presaram zahar, scortisoara, nuca si coaja de lamaie si rulam.
  4. Taiem felii de maxim 1cm grosime si punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Incalzim cuptorul si bagam tava, la 180grade, pentru 10-15 minute sau pana se rumenesc rulourile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************