marți, 12 martie 2013

Frittata cu cartofi si branza








Ingrediente:
  • 6 oua
  • 4 cartofi
  • 250g branza data pe razatoarea mare
  • patrunjel
  • 150g sunca taiata cubulete
  • piper
  • sare
  • ulei de masline.

Mod de preparare:
  1. Spalam cartofii si ii punem la fiert cu coaja cu tot.
  2. Dupa ce au fiert ii curatam si ii taiem cubulete.
  3. Ungem un vas termorezistent cu ulei de masline si asezam cartofii.
  4. Batem bine ouale cu putina sare, adaugam sunca taiata cubulete, branza rasa, din care oprim o lingura, condimentele si patrunjelul si turnam compozitia peste cartofi.
  5. Incingem bine cuptorul.
  6. Peste frittata presaram lingura de branza rasa.
  7. Dam la cuptor pentru 20-25 de minute la 180 de grade.
  8. Se poate servi cu salata.




Un comentariu:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************