Frittata cu cartofi si branza
Ingrediente:
- 6 oua
- 4 cartofi
- 250g branza data pe razatoarea mare
- patrunjel
- 150g sunca taiata cubulete
- piper
- sare
- ulei de masline.
Mod de preparare:
- Spalam cartofii si ii punem la fiert cu coaja cu tot.
- Dupa ce au fiert ii curatam si ii taiem cubulete.
- Ungem un vas termorezistent cu ulei de masline si asezam cartofii.
- Batem bine ouale cu putina sare, adaugam sunca taiata cubulete, branza rasa, din care oprim o lingura, condimentele si patrunjelul si turnam compozitia peste cartofi.
- Incingem bine cuptorul.
- Peste frittata presaram lingura de branza rasa.
- Dam la cuptor pentru 20-25 de minute la 180 de grade.
- Se poate servi cu salata.
Ce bunatate ai gatit aici! Arata excelent!
RăspundețiȘtergere