Treceți la conținutul principal
Faceți căutări pe acest blog
Fusilli cu sos de rosii si carnati
Ingrediente:(
pentru 4 portii)
- 500g fusilli
- 500g carnati
- 700ml suc de rosii
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- sare
- piper
- busuioc
- oregano
- patrunjel verde
Mod de preparare:
- Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.
- Intre timp pregatim sosul.
- Curatam legumele, ceapa si ardeiul le tocam fin iar morcovul il dam pe razatoare.
- Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei de masline si carnatii taiati felii subtiri.
- Ii lasam se se prajeaza putin si adaugam legumele.
- Le lasam pe foc pana sa se inmoaie ceapa si adaugam sucul de rosii.
- Adaugam condimentele si lasam sa fiarba sucul la foc mic, aproximativ 25 de minute.
- Pastele se scurg de apa si se amesteca cu sosul.
- Se presara patrunjel si parmezan ras(daca doriti).
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************