joi, 28 martie 2013

Fusilli cu sos de rosii si carnati



Ingrediente:(pentru 4 portii)
  • 500g fusilli
  • 500g carnati
  • 700ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • patrunjel verde
Mod de preparare:
  1. Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.
  2. Intre timp pregatim sosul.
  3. Curatam legumele, ceapa si ardeiul le tocam fin iar morcovul il dam pe razatoare.
  4. Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei de masline si carnatii taiati felii subtiri.
  5. Ii lasam se se prajeaza putin si adaugam legumele.
  6. Le lasam pe foc pana sa se inmoaie ceapa  si adaugam sucul de rosii.
  7. Adaugam condimentele si lasam sa fiarba sucul la foc mic, aproximativ 25 de minute.
  8. Pastele se scurg de apa si se amesteca cu sosul.
  9. Se presara patrunjel si parmezan ras(daca doriti).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************