vineri, 8 martie 2013

Mucenici muntenesti


Ingrediente:
  • 3l apa
  • 2 pungi mucenici 500g)
  • un pic de sare
  • scortiosara
  • coaja de lamaie
  • nuca
  • esenta lamaie
  • esenta rom 
 Mod de preparare:
  1. Intr-o oala punem la fiert apa cu un praf de sare.
  2. Cand clocoteste, adaugam mucenicii si il lasam sa fiarba, la foc mic, pana se ridica de pe fundul oalei.
  3. Ii lasam sa se raceasca si adaugam zahar, esentele, coaja de lamaie, scortisoara si nuca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************