vineri, 1 martie 2013

Piept de pui cu ciuperci




Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 4-5 ciuperci
  • jumatate de ardei gras rosu
  • jumatate de legatura de marar
  • piper
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita mustar.

Mod de preparare:
  1. Curatam, spalma si tocam marunt legumele.
  2. Punem la calit ceapa cu ardeiul rosu si cand devine transparenta adaugam si ciupercile taiate fin.
  3. Le lasam pe foc pana se inmoaie.
  4. Adaugam piperul, sarea si mararul si le lasam deoparte.
  5. Pieptul de pui il taiem in asa fel incat sa obtinem o singura bucata, pe care o batem usor cu ciocanul de snitele pentru a o subtia.
  6. Ungem pieptul de pui cu mustar, asezonam cu sare si piper.
  7. Asezam pe toata suprafata carnii  amestecul de legume si rulam usor.
  8. Daca este nevoie folosim scobitori pentru a tine rulada stransa.
  9. Asezam rulada intr-o tava cu hartie de copt, presaram piper si boia de ardei, apoi stropim cu ulei.
  10. Dam la cuptor pentru 25-30 de minute la foc potrivit.
  11. Se poate servi ca atare sau cu piure de cartofi si salata.
  12. Este foarte gustoasa atat rece cat si calda.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************