Piept de pui cu ciuperci
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ceapa
- 4-5 ciuperci
- jumatate de ardei gras rosu
- jumatate de legatura de marar
- piper
- sare
- boia de ardei dulce
- 1 lingura ulei
- 1 lingurita mustar.
Mod de preparare:
- Curatam, spalma si tocam marunt legumele.
- Punem la calit ceapa cu ardeiul rosu si cand devine transparenta adaugam si ciupercile taiate fin.
- Le lasam pe foc pana se inmoaie.
- Adaugam piperul, sarea si mararul si le lasam deoparte.
- Pieptul de pui il taiem in asa fel incat sa obtinem o singura bucata, pe care o batem usor cu ciocanul de snitele pentru a o subtia.
- Ungem pieptul de pui cu mustar, asezonam cu sare si piper.
- Asezam pe toata suprafata carnii amestecul de legume si rulam usor.
- Daca este nevoie folosim scobitori pentru a tine rulada stransa.
- Asezam rulada intr-o tava cu hartie de copt, presaram piper si boia de ardei, apoi stropim cu ulei.
- Dam la cuptor pentru 25-30 de minute la foc potrivit.
- Se poate servi ca atare sau cu piure de cartofi si salata.
- Este foarte gustoasa atat rece cat si calda.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************