marți, 5 martie 2013

Piept de pui si ciuperci la gratar








Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru 
  • rozmarin
  • boia de ardei dulce
  • ciuperci
Mod de preparare:
  1. Feliem pieptul de pui in felii nu foarte subtiri.
  2. Le condimentam si le lasam la rece pentru 30 de minute.
  3. Incingem gratarul si asezam feliile de carne.
  4. Le lasam pana se albesc dupa care le intoarcem si pe cealalta parte.
  5. Mare atentie sa nu il tineti prea mult pe gratar ca se usuca.
  6. Ciupercile le curatam de pielite, le spalam, le condimentam si le punem si pe ele pe gratar pentru cateva minute.
  7. Se servesc calde, alaturi de salata.






Un comentariu:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************