Fusilli cu sos de rosii,masline si capere- reteta de post
Ingrediente - 500g paste
- 1 cutie rosii cubulete
- 100g masline fara samburi
- 1 lingura de capere
- 2 catei suturoi
- 2linguri masline
- 1 lingura mare de pasta de tomate
- 2 linguri de parmezan ras.
Mod de preparare
1. Fierbem pastele in apa cu sare si le lasam intr-o strecuratoare sa se scurga.
2. Maslinele le taiem in felii nu foarte subtiri, caperele si usturoiul le taiem marunt.
3. Punem uleiul intr-o tigaie la incins, prajim usturoiul apoi maslinele si caperele.
4. Adaugam rosiile din cutie si lingura de pasta de tomate si 250ml apa si lasam sa fiarba pana se leaga sosul(max 30 de minute la foc mic).
5. Adaugam pastele si amestecam.
6. Condimentam cu sare si piper.
7. Se serveste cu parmezan presarat deasupra.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************