Mamaliga cu branza de burduf la cuptor
Ingrediente:
- branza de burduf aproximativ 300 g
- 4 oua
- unt pentru tapetat vasul
- 50 g cascaval
- piper
- mamaliga fierbinte
- carnati sau kaizer
- 1 fir de ceapa verde.
Mod de preparare:
- Preparam mamaliga ca aici.
- Cand mamaliga este inca fierbinte, ungem un vas de yena cu unt.
- Asezam un strat de mamaliga unul de branza de burduf peste care presaram felii de carnat sau kaizer si iar mamaliga.
- Facem 4 adancituri in stratul de mamaliga de deasupra si spargem in fiecare cate un ou.
- Presaram feliute de carnat sau kaizer.
- Deasupra radem cascaval si presaram ceapa verde tocata si putin piper.
- Dam vasul la cuptor 10 - 15 minute, apoi portionam si servim fierbinte cu o lingura de smantana.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************