luni, 13 mai 2013

Penne Quatro Formaggi




Ingrediente:

  •  500 grame de penne -eu folosesc Barilla
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 lingură mare de unt
  • 400 grame de smântână
  • 100 grame de gouda
  • 200 grame de parmezan
  • 100 grame de mozzarela
  • 100 grame de gorgonzola
  • sare
  • piper .

Mod de preparare:
  1. Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.
  2. Topim, intr-o tigaie untul cu uleiul de masline, adaugam smantana, sare si piper.
  3. Dam pe razatoarea fina gouda, mozzarela si parmezanul iar gorgonzola o maruntim.
  4. Oprim 1-2 linguri de parmezan ras iar restul se amesteca cu celelalte tipuri de branzeturi si se adauga in tigaie.
  5. Lasam pe foc aproximativ 10 minute la foc mic si amestecam incontinuu.
  6. Adaugam sosul de branzeturi peste pastele scurse.
  7. Inainte de a servi presaram parmezan ras.
  8. Se mai poate adauga putin oregano odata cu piperul (pentru cine doreste).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************