Penne Quatro Formaggi
Ingrediente:
- 500 grame de penne -eu folosesc Barilla
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1 lingură mare de unt
- 400 grame de smântână
- 100 grame de gouda
- 200 grame de parmezan
- 100 grame de mozzarela
- 100 grame de gorgonzola
- sare
- piper .
Mod de preparare:
- Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.
- Topim, intr-o tigaie untul cu uleiul de masline, adaugam smantana, sare si piper.
- Dam pe razatoarea fina gouda, mozzarela si parmezanul iar gorgonzola o maruntim.
- Oprim 1-2 linguri de parmezan ras iar restul se amesteca cu celelalte tipuri de branzeturi si se adauga in tigaie.
- Lasam pe foc aproximativ 10 minute la foc mic si amestecam incontinuu.
- Adaugam sosul de branzeturi peste pastele scurse.
- Inainte de a servi presaram parmezan ras.
- Se mai poate adauga putin oregano odata cu piperul (pentru cine doreste).
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************