miercuri, 1 mai 2013

Peste prajit cu mujdei si mamaliguta.





Ingrediente:

  • 4 pesti
  • 4 linguri malai
  • ulei
  • piper
  • usturoi





Mod de preparare:

  1. Curatam pestii de solzi, ii curatam de intestine si ii spalam bine.
  2. Ii lasam la scurs dupa care ii saram si ii condimentam dupa preferinte.
  3. Incingem uleiul intr-o tigaie si punem pestii nu inainte de a-i tavali prin malai.
  4. Ii prajim bine pe ambele parti si scoatem pe un servetel sa absoarba surplusul de ulei.
  5. Ii servim cu mujdei de usturoi si mamaliga calda.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************