duminică, 16 iunie 2013

Chiftelute de pui la cuptor

                         


Ingrediente:
  • 500g carne de pui tocata
  • 1 ou
  • 2 felii de paine
  • 1 morcov mic 
  • 1ceapa mica 
  • marar
  • patrunjel
  • 1 fir de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • cimbru.
Mod de preparare:
  1. Imnuiem feliile de paine in apa sau lapte dupa care le starcem foarte bine si le punem peste carnea tocata.
  2. Curatam, spalam si dam pe razatoare morcovul si ceapa.
  3. Le punem si pe ele peste carne dupa care tocam usturoiul verde, il adaugam peste carne impreuna cu verdeata tocata fin, oul si condimentele si amestecam bine.
  4. Incalzim cuptorul la 180 de grade.
  5. Formam chiftelutele si le asezam intr-o tava pe hartie de copt.
  6. Dam la cuptor pana se rumenesc usor.

Sunt foarte gustoase si mult mai sanatoase decat cele prajite in baie de ulei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************