duminică, 23 iunie 2013

Chilli con carne

Luna acesta in cadrul Provocarii secrete gazduite de Lili, mi-a fost repartizat blogul

"Bucataritul" de la necesitate la hobby" de unde am ales reteta de Chilli con carne.



Ingrediente:

  • 500g carne tocata de pui
  • 1ceapa mai mare sau 2-3 mai mici
  • 2 morcovi mici
  • jumatate de ardei gras
  • 2 linguri sos de rosii
  • 1 cutie de fasole neagra sau rosie
  • 2 linguri ulei
  • 1-2 ardei iuti  sau praf de chilli
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • 1/4 lingurita sumac
  • 1/4 lingurita condiment pentru pui
  • sare.



Mod de preparare:
  1. Taiem ceapa marunt si o punem la calit. Adaugam peste ea ardeiul taiat cubulete mici si morcovii dati pe razatoare.
  2. Le lasam sa se caleasca usor, adaugam carnea si condimentele.
  3. Maruntim carnea amestecand bine cu o spatula de lemn.
  4. Cand carnea este bine facuta adaugam fasolea boabe cu tot cu lichidul din conserva si mai adaugam si sosul de rosii.
  5. Adaugam sare si ardei iute dupa gust.
  6. Mai lasam la foc mic cam 5 minute.
  7. Se serveste fierbinte cu lipie.











Un comentariu:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************