marți, 25 iunie 2013

Dovlecei umpluti cu branza

Ingrediente:
  • 4 dovlecei
  • 300g branza sarata
    1 ou
  • 2 rosii
  • marar
  • ulei de masline





Mod de preparare:
  1. Curatam dovleceii de coaja cu aparatul de curatat morcovi.
  2. II scobim de seminte si o parte din pulpa, dandu-le forma de barcuta.
  3. Ii punem la fiert in apa cu sare.
  4. Ii lasam pana se inmoaie un pic.
  5. Amestecam branza cu mararul si cu oul si umplem barcutele de dovlecei.
  6. Asezam deasupra felii de rosii, stropim cu ulei de masline si dam la cuptor, la 200 de grade pana se rumenesc.
  7. Sunt foarte gustosi atat calzi cat si reci.












Un comentariu:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************