duminică, 16 iunie 2013

Ficatei la cuptor pe pat de mamaliga


Ingrediente:
  • 500 gr. ficatei de pui
  •  1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  •  300g rosii cherry
  •  4 catei de usturoi
  •  5 felii de slaninuta afumata
  •  sare
  •  piper.
Mod de preparare:
  1. Spalam ficateii  in mai multe ape pana ramane curata fara urma de sange si ii verificam sa nu aiba pielite sau altceva.
  2. Spalam legumele si le taiem felii subtiri.
  3. Feliem slanina si o asezam pe fundul unei tavi.
  4. Adaugam ficateii pe care ii amestecam cu ceapa.
  5. Punem si usturoiul zdrobit sau taiat felii foarte subtiri, dupa care adaugam ardeiul  fasii si rosiutele taite in doua.
  6. Presaram sare si piper, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30-40 de minute.
  7. In ultimele 5 minute desfacem folia de aluminiu si lasam  sa se rumeneasca usor ficateii.
  8. Se servesc pe pat de mamaliguta sau cu piure de cartofi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************