Frigarui de cartofi cu bacon

 
 
 
Ingrediente:
  • cartofi
  • bacon/kaizer
  • 2linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • bete de frigarui.
Mod de preparare:
  1. Spalam cartofii foarte bine, in cazul in care folosim cartofi noi.
  2. Ii feliem subtire, la fel procedam si cu baconul.
  3. Montam frigaruile pe bete alternand feliile de cartofi cu cele de bacon dar cu conditia ca prima si ultima felie sa fie de cartofi.
  4. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Amestecam intr-un bol uleiul de masline cu piperul, rozmarinul si sarea si ungem frigaruile cu o pensula.
  6. Bagam tava in cuptorul incins si intoarcem frigaruile din cand in cand sa se rumeneasca pe toate partile.
  7. Sunt gata cand cartofii s-au inmuiat.
 

Comentarii

Postări populare