Frigarui de cartofi cu bacon
Ingrediente:
- cartofi
- bacon/kaizer
- 2linguri ulei de masline
- sare
- piper
- rozmarin
- bete de frigarui.
- Spalam cartofii foarte bine, in cazul in care folosim cartofi noi.
- Ii feliem subtire, la fel procedam si cu baconul.
- Montam frigaruile pe bete alternand feliile de cartofi cu cele de bacon dar cu conditia ca prima si ultima felie sa fie de cartofi.
- Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Amestecam intr-un bol uleiul de masline cu piperul, rozmarinul si sarea si ungem frigaruile cu o pensula.
- Bagam tava in cuptorul incins si intoarcem frigaruile din cand in cand sa se rumeneasca pe toate partile.
- Sunt gata cand cartofii s-au inmuiat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************