Lasagna- varianta mea
Ingrediente:
- un morcov
- 100g telina
- 1 ceapă
- 3 căţei de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 600g carne tocată asortată (porc şi vită)
- 500 g suc de rosii
- 2 lingurite de oregano
- sare
- piper
- Tocam marunt ceapa si usturoiul iar morcovul si telina le dam prin razatoare.
- Calim legumele in cele 2 linguri de ulei 2-3 minute, amestecand continuu sa nu se lipeasca.
- Adaugam carnea tocata si se amesteca bine sa se marunteasca.
- Turnam sucul de rosii, adaugam si condimentele si lasam sa fiarba timp de o ora cu capac deasupra.
- Amestecam din cand in cand si mai adaugam apa daca este prea gros sosul.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************