joi, 6 iunie 2013

Lasagna- varianta mea

Ingrediente:
  • un morcov
  • 100g telina
  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 600g carne tocată asortată (porc şi vită)
  • 500 g suc de rosii
  • 2 lingurite de oregano
  • sare 
  •  piper

  
Mod de preparare: 

  1.  Tocam marunt ceapa si usturoiul iar morcovul si telina le dam prin razatoare.
  2. Calim legumele in cele 2 linguri de ulei 2-3 minute, amestecand continuu sa nu se lipeasca.
  3. Adaugam carnea tocata si se amesteca bine sa se marunteasca.
  4. Turnam sucul de rosii, adaugam si condimentele si lasam sa fiarba timp de o ora cu capac deasupra.
  5. Amestecam din cand in cand si mai adaugam apa daca este prea gros sosul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************