miercuri, 26 iunie 2013

Pui cu ardei si rosii

Ingrediente:
  • 1 pui
  • 500g ardei gras
  • 3 rosii
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • 1 lingura de ulei
  • patrunjel.
 
 Mod de preparare:
  1. Spalam si portionam puiul.
  2. Spalam, curatam si tocam julien ceapa si ardeiul.
  3. Punem la calit in ulei ceapa si ardeiul, adaugam puiul si condimentele si acoperim cu un capac sa fiarba la foc mic.
  4. Cand este aproape gata adaugam rosiile taiate cubulete.
  5. Mai lasam sa fiarba 5-10 minute si stingem focul.
  6. Presaram patrunjel verde tocat.

Servim cu mamaliguta!
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************