vineri, 21 iunie 2013

Tarta cu branza, ceapa verde si rosii




Stiu ca este foarte cald si cu greu putem fi convinsi sa folosim cuptorul, dar credeti-ma ca merita!!!!




Ingrediente:
  • 400g foietaj
  • 350g branza
  • 2 linguri smantana
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 3 oua
  • piper
  • 3 rosii
  • 1 lingura gris



Mod de preparare:

  1. Lasam foietajul sa se decongeleze in frigider.
  2. Maruntim branza si o amestecam cu ceapa verde tocata cu ouale si cu piperul.
  3. Tapetam o tava de tarta cu hartie de copt si asezam foietajul pe care l-am intins usor cu sucitorul.
  4. Il intepam pe toata suprafata cu o furculita si presaram grisul.
  5. Intindem compozitia de branza si asezam feliile de rosii(sau jumatati de rosii cherry) pe toata suprafata de branza.
  6.  Dam la cuptorul deja incins la 180-200 de grade pana se rumeneste.



Este la fel de buna si rece cat si calda.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************