marți, 25 iunie 2013

Tarta spiralata cu legume

. Gazda de luna aceasta la provocarea Bucatarul Curajos este Mihaela, care a venit cu ideea acestei tarte foarte colorata si delicioasa.

Ingrediente:
  • 400g foietaj congelat
  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi mai mari
  • 200g mozarella
  • 200g smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper


Mod de preparare:

  1. Lasam foietajul sa se decongeleze in frigider(dureaza cateva ore).
  2. Intre timp taiem legumele felii foarte subtiri si le tinem invelite pentru a nu se usca.
  3. Incalzim cuptorul la 200 de grade .
  4. Intindem aluatul intr-o forma de tarta si-l intepam pe toata suprafata.
  5. Amestecam mozarella cu smantana, sare si piper si o asezam pe toata suprafata aluatului.
  6. Asezam feliile de legume in cercuri concentrice de la centru la marginea tavii.
  7. Presaram sare si piper 
  8. Dam la cuptor pentru aproximativ 40 de minute la 180-200 de grade.
  9. Este foarte buna atat calda cat si rece.










Un comentariu:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************