vineri, 9 august 2013

Mini rulouri pizza




Ingrediente:

  • 1 pachet foietaj congelat
  • 150-200g kaizer
  • 100g muschi afumat sau salam sau orice alt mezel 
  • 200g cascaval
  • 2 linguri sos de rosii sau ketchup
  • masline negre sau verzi fara samburi.


Mod de preparare:

  1. Lasam foietajul sa se dezghete in frigider.
  2. Il asezam pe masa de lucru si il indindem usor cu sucitorul.
  3. Intindem ketkupul pe toata suprafata aluatului si presaram mezelurile si feliile de masline.
  4. Rulam strans si taiem rondele de maxim 1 cm grosime.
  5. Le asezam in tava pe hartie de copt.
  6. Presaram pe fiecare bucata cascaval ras sau cubulete.
  7. Bagam tava in cuptorul incins la 200de grade pentru 25-30de minute sau pana vedem ca a crescut si s-a rumenit aluatul.
  8. Sunt foarte gustoase calde dar si reci.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************