luni, 2 septembrie 2013

Farfalle cu sos alb

Ingrediente:
  • 400g paste
  • 300g kaizer sau orice alta afumatura
  • 250g smantana pentru gatit
  • 1 ceapa mai mica
  • 1/2 ardei gras
  • parmezan
  • piper
  • patrunjel
  • sare


Mod de preparare:
  1. Fierbem pastele conform indicatiilor de pe pachet.
  2. Intre timp punem 1 lingura de ulei in tigaie si adaugam kaizerul taiat fasii.
  3. Il lasam cateva minute sa se rumeneasca si adaugam ceapa si ardeiul taiate fin.
  4. Le lasam sa se inmoaie dupa care adaugam smantana si lasam sa dea 2-3 clocote..
  5. Potrivim de sare si piper.
  6. Adaugam pastele in sos si presaram patrunjel.
  7. Le servim fierbinti cu parmezan ras deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************