marți, 3 septembrie 2013

Peste la tigaie cu sos de rosii cherry




Ingrediente:

  • 4 fileuri de peste
  •  2 linguri ulei de masline
  • 2-3 catei usturoi feliati
  • 10-12 rosii cherry
  • 30-40 ml vin alb
  • patrunjel verde
<

 


Mod de preparare:
  1. Punem uleiul intr-o tigaie si peste el adaugam usturoiul feliat si rosiile cherry.
  2. Lasam tigaia pe foc pana isi lasa rosiile suc.
  3. Adaugam fileurile de peste pe care le lasam putin pe o parte, (adica 3-5 minute)si putin pe cealalta, stropindu-le cu sosul din tigaie.
  4. Inainte de a inchide focul, stingem sosul cu putin vin alb si il mai lasam pe foc pana se evapora.
  5.  Se serveste cald cu patrunjel presarat pe deasupra si cu suc de lamaie stors pe toata suprafata pestelui.





2 comentarii:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************