marți, 10 decembrie 2013

Cannelloni cu branza



 

Ingrediente:


  •  1 cutie de paste cannelloni
  • 200g cascaval
Umplutura:
  • 400g branza(poate fi 200g telemea si 200g branza de vaci-eu folosesc doar telemea)
  • 2 oua
  • 100ml smantana
  • marar dupa gust
Sos Bechamel:
  • 400ml lapte
  • 1 lingura de faina
  • 50g unt
  • nucsoara sau piper dupa preferinta.
Mod de preparare:
  1. Se amesteca branza cu smatana ouale si mararul pana obtinem o crema.
  2. Pregatim bechamelul: topim untul intr-o cratita, adaugam faina si amestecam incontinuu dupa care turnam laptele si amestecam sa nu faca cocoloase.
  3. Potrivim de sare si condimente si fierbem pana se ingroasa, amestecand mereu.
  4. Il lasam un pic sa se raceasca, dupa care ungem o forma de yenna cu sos.
  5. Pasta de branza cu marar o punem intr-un posh sau intr-o punga cu un colt taiat si umplem tuburile, pe care le asezam unul langa altul peste sosul din vas.
  6. Dupa ce le umplem pe toate, punem peste ele restul de sos Bechamel si radem cascaval din belsug.
  7. Introducem tava in cuptorul incins pentru 35-40 de minute sau pana se rumeneste usor deasupra.
  8. Se lasa in cuptor 5 minute dupa ce s-a inchis focul.
  9. Se pot servi calzi sau reci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************