luni, 24 martie 2014

Paste cu varza acra la cuptor- reteta de post

Ingrediente:

  • 1kg varza acra
  • 200g conchiglii Baneasa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta tomate
  • 50ml ulei.

Mod de preparare:

  1. Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.
  2. Tocam varza si o scurgem bine de zeama.
  3. Incingem uleiul si adaugam morcovul ras fin si ceapa tocata marunt.
  4. Dupa ce calim usor legmele adaugam varza tocata si lasam sa se caleasca bine.
  5. Cand este aproape gata, adaugam pastele scurse bine, amestecam si pasta de tomate in compozitie si dam la cuptor pana se rumeneste usor.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************