marți, 25 martie 2014

Tagliatelle cu branza sarata la cuptor







Ingrediente:

  • 200g branza sarata
  • 200g tagliatelle Baneasa
  • 1 lingurita pesmet
  • 2 oua
  • margarina pentru uns tava
  • parmezan ras


Mod de preparare:

  1. Fierbem taiteii in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
  2. Intre timp incingem cuptorul la foc mediu.
  3. Amestecam branza cu ouale si putin parmezan ras
  4. Scurgem pastele si le adaugam peste branzica.
  5. Ungem o tava cu margarina si presaram pesmet, dupa care rasturnam compozitia de branza cu paste.
  6. Dam la cuptor pana se rumeneste.

Un comentariu:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************