marți, 25 martie 2014

Taitei cu branza dulce si stafide

 Ingrediente:


  • 200g branzica de vaci
  • 200g tagliatelle Baneasa
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri stafide
  • 1 lingurita pesmet
  • 1 ou
  • 1 plic de zahar vanilat
  • margarina pentru uns tava




Mod de preparare:

  1. Fierbem taiteii in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
  2. Intre timp incingem cuptorul la foc mediu.
  3. Amestecam branzica cu oul, zaharul, stafidele si zaharul vanilat.
  4. Scurgem pastele si le adaugam peste branzica.
  5. Ungem o tava cu margarina si presaram pesmet, dupa care rasturnam compozitia de branza cu paste.
  6. Dam la cuptor pana se rumeneste.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************