Prajitura Rebra
Ingrediente:
- 500 g nuci macinate
- 500 g zahăr
- 4 albusuri
- 1 lingură oţet
- zeama de lamaie
Mod de preparare:
- Frecam albusul cu otetul si zaharul pana se transforma in bezea.
- Amestecam jumatate de bezea cu nuca macinata si putina zeama de lamaie.
- Se formeaza un aluat taricel care trebuie intins in sucitorul intre 2 foi de hartie de copt.
- Deasupra foii de nuca intindem cealalta jumatate de bezea.
- Taiem prajitura in forma dreptunghiulara si le asezam in tava.
- Le dam la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************