duminică, 25 iunie 2017

Prajitura cu zmeura si iaurt



Ingrediente:
  • 2 oua
  • 9 linguri rase de zahar
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri faina
  • 5 linguri iaurt
  • 4 linguri apa minerala
  • 1/2 plic praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 200g zmeura proaspata sau congelata(sau orice alt fruct)
  • 1 lingura zahar pudra vanilat.
Mod de preparare:
  1. Batem cu telul sau cu mixerul, ouale cu zaharul si praful de sare pana se omogenizeaza.
  2. Adaugam uleiul, iaurtul , apa minerala, aromele si faina amestecata cu praful de copt.
  3. Incingem cuptorul la 180*C cam cu 5 minute inainte de a baga prajitura in cuptor.
  4. Tapetam o tava cu hartie de copt si rasturnam compozitia care trebuie sa arate ca o smantana mai groasa.
  5. Bagam tava in cuptor pentru 5 minute, dupa care presaram zmeura  pe toata suprafata prajiturii.
  6. Dam la cuptor pana se  rumeneste usor si trece testul scobitorii.
  7. Scoatem tava din cuptor, o lasam sa se raceasca si inainte de servire presaram zahar pudra vanilat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************