Inele de mar pane
Ingrediente:
- 4 mere mari
- 1 cana de faina
- un varf de lingurita de praf de copt
- 2 linguri de zahar
- 1 ou
- 1 cana de lapte batut
- un varf de lingurita de scortisoara
- un praf de sare
- ulei pentru prajit
- Amestecam faina cu praful de copt, sarea, zaharul si scortisoara.
- in alt vas batem bine oul si il amestecam cu laptele batut .
- Taiem merele felii si decupam centrul. le lasam la scurs pe un servetel.
- Incingem uleiul.
- Amestecam ingredientele uscate cu cele umede si tavalim merele prin aluat.
- Scurgem excesul de aluat de pe felile de mere si le prajim pe ambele parti pana devin aurii.
- le scoatem din tigaie pe o farfurie tapetata cu servetele de hartie ca sa se absoarba excesul de ulei.
- Le servim presarate cu zahar pudra vanilat si scortioara.
- Se pot servi si reci dar sunt mai gustoase calde.
Poftă bună! :)
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************